абонаментна поддръжка

Сервиз iExpert предлага абонаментни планове за обслужване, профилактика, ремонт на настолни и преносими компютри, работни станции, принтери, скенери, мултифункционални устройства, мрежови устройства, сървъри и др. Фирмата предлага цялостни решения за поддръжка и доставка на оборудване в областта на информационните и комуникационните технологии за бизнеса и дома.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АБОНАМЕНТНАТА ПОДДРЪЖКА ?

Това е дейност по обслужването, профилактиката, ремонта и оптимизацията на компютърна и офис техника. Обхваща хардуерна и софтуерна поддръжка на настолни и преносими компютри, сървъри, принтери, скенери и компютърна периферия. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на вашето ИТ оборудване. 

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ И ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАС ?

Отлична изправност на офис техниката. Внимание, коректност и отговорност при поддръжката на компютри, сървъри и компютърна периферия. Индивидуални планове според нуждите Ви и степента на сложност. Бързото и професионално решение на проблеми, които е възможно да се появят както при работата на оборудването, така и при софтуерните продукти.

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ
поддръжка на компютри план стандарт
поддръжка на компютри план стандарт
поддръжка на компютри план премиум
ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, ИЗПОЛЗВАЩИ ПЛАН ЗА АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА, ПОЛУЧАВАТ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ПРЕНОСИМИ И НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ, ПЕРИФЕРНИ УСТРОЙСТВА, ТАБЛЕТИ, СМАРТФОНИ, АКСЕСОАРИ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ЛИЦЕНЗИРАН СОФТУЕР ОТ НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН.
www.iExpert.bg 
Logo iExpert.bg

Професионални сервизни услуги от iExpert – ремонт и поддръжка на мобилни телефони, таблети, настолни и преносими компютри, гейминг конзоли, периферни устройства. 

работно време

© 2022 IExpert.Bg – Optimal D Ltd. Design By SDA