Асемблиране на компютърна конфигурация

iExpert предлага сглобяване (асемблиране) на нови геймърски, домашни и работни компютърни конфигурации. Ъпгрейд на компоненти на стар компютър.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА

Сглобяването на компютър е процес, който изисква знания за съвместимостта на компютърните компоненти, опит, внимание към детайла, креативност и не на последно място много добри технически познания. Изчисляването на необходимата захранваща мощност, правилният начин за монтаж на различните компоненти, реда в който се поставят, организирането на кабелите, подредбата на вентилатори и охладители за оптимален въздушен поток, ще доведе до максимално представяне на асемблираната конфигурация и ще удължи живота й. Неправилният монтаж или несъвместимост в компонентите, може да доведе до прекъсване на работния процес, ненужна повреда на скъпи компоненти, загуба на финанси и време.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО

За асемблиране на необходимата Ви компютърна конфигурация са нужни следните компоненти: Компютърна кутия (Computer Case), Захранващ блок (PSU), Дънна платка (Motherboard), Процесор (CPU), Оперативна памет (RAM),  устройство за сънхранение на информация (SSD/HDD), Охладител (Cooler), Вентилатор (Fan), Видеокарта (GPU) и други периферни устройства според специфична нужда от тях. Асемблиране на компютърна конфигурация е безплатно с компоненти закупени от нас и на цени започващи от 60 лв. за асемблиране с компоненти на клиента. 

Доверете се на опита. Изберете iExpert за асемблиране на Вашата компютърна конфигурация.
Асемблиране на компютърна конфигурация
асемблиране на компютър
PC assembling
ПРОФЕСИОНАЛНИ КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ 
www.iExpert.bg 
Logo iExpert.bg

Професионални сервизни услуги от iExpert – ремонт и поддръжка на мобилни телефони, таблети, настолни и преносими компютри, гейминг конзоли, периферни устройства. 

работно време

© 2022 IExpert.Bg – Optimal D Ltd. Design By SDA