Нашите услуги

Комплексни сервизни услуги за всички ваши нужди

Услуга до твоята врата

Идваме > Взимаме > Ремонтираме > Връщаме.

iExpert предлага сервизна услуга съобразена с натовареното Ви ежедневие, без да се налага да ходите до неудобна за Вас дестинация, създадена за да пести време. Услуга с която да бъдете спокойни за Вашите устройства.

Ние ще дойдем да вземем Вашето устройството БЕЗПЛАТНО, в рамките на град София, там където Ви е удобно, ще го ремонтираме, ако е възможно и върнем отново БЕЗПЛАТНО, до желания адрес. Не се колебайте да ни потърсите. 

Извършваме ремонт и профилактика на смартфони и таблети произведени от: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Nokia, Motorola, Sony, Asus, OPPO. Предлагаме смяна на дисплей, батерия, камера, слушалка, микрофон, високоговорители, захранващи букси, бутони, лентов кабел, корпус и други. 

Сервиз за компютри iExpert извършва ремонт и профилактика на лаптопи, настолни компютри, работни станции, mini PC системи и сървъри произведени от: Apple, Acer, Asus, DELL, Fujitsu, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, MSI, Dynabook Toshiba . Предлагаме както оригинални резервни части, ”OEM” части, така и съвместими такива от доказали се производители. Всеки ремонт извършен в сервиз iExpert получава от 6 до 24 месеца гаранция в зависимост от производителя на вложените части. 

Сервиз за компютри iExpert предлага абонаментни планове за обслужване, профилактика, ремонт на настолни и преносими компютри, работни станции, принтери, скенери, мултифункционални устройства, мрежови устройства, сървъри и др. Фирмата предлага цялостни решения за поддръжка и доставка на оборудване в областта на информационните и комуникационните технологии за бизнеса и дома.

Профилактика на компютри и гейминг конзоли

Поддържането на охладителната система в модерните лаптопи, настолни и гейминг компютри, видео карти, захранващи блокове, гейминг конзоли е от изключителна важност за тяхната производителност и оптимално представяне. Извършваме почистване от прахови натрупвания и замърсявания, смяна на термо паста и термо подложки (Thermal Pads), подмяна на вентилатори, водни охладителни системи и др. За оптималните резултати използваме само висок клас продукти на Thermal Grizzly, Arctic, Cooler Master, DeepCool и други доказани производители.

Асемблиране на компютър е монтажът на всички хардуерни части на една компютърна конфигурация. Пускането им в експлоатация, обновяване на фърмуера (BIOS) на дънната платка до последна версия, инсталиране на операционна система, инсталиране на всички необходими драйвъри необходими за неговата безпроблемната работа. Това е задача, която изисква познания, опит и внимание към детайлите. Важен е правилният подход за монтаж на различните компоненти и правилното организиране на кабелите, вентилаторите и охладителите за оптимален въздушен поток. Неправилният монтаж може да доведе до необратима повреда в компонентите, загуба на важна информация и високи разходи за покупка на нови компоненти. Доверете се на нашите професионалисти за асемблиране на мечтания от Вас компютър.

Your Device Specialist

Сервиз iExpert

Комплексни сервизни услуги за всички ваши нужди.

Logo iExpert.bg

Професионални сервизни услуги от iExpert – ремонт и поддръжка на мобилни телефони, таблети, настолни и преносими компютри, гейминг конзоли, периферни устройства. 

работно време

© 2022 IExpert.Bg – Optimal D Ltd. Design By SDA